Beskrivelse af Byen og Huset

Huset ligger i en typisk lille Andalusisk landsby, Gualchos, ca. 125 km. øst for Malaga, lige syd for Granada og Sierra Nevadabjergene.
Byen ligger ca. 5 km. fra kysten ad serpentinevej.
Flot udsigt.
En stille by, men 2 barer, en restaurant, købmand . Her er kirke og et lægehus, der har åbent om formiddagen. Flinke beboere og få turister.
Landsbyen har ca. 2000 indbyggere og ligger i ca. 350 m. højde på et plateau ved en naturlig kilde. I de smalle gader kan man stadig se bjergbønder trække deres muldyr, eller se de sortklædte kvinder på vej fra bageren med friskt brød eller snakkende på torvet. I området findes en del drivhuse, hvor der dyrkes mange grøntsager. Livsgrundlaget her.

På kysten neden for Gualchos ligger byen Castell de Ferro, med mere turisme og flere forretninger, barer og restauranter, promenade og badestrand. Et par kilometer vest for ligger en dejlig badestrand, en lagune beskyttet af klipper.

Nærmeste større by, Motril ca. 20 km. vest for Gualchos, hvor man kan handle, hvis man har behov for flere eller større fornødenheder, eller har lyst til at handle i et meget stort supermarked, El Campo. Vejen over bjerget til Motril er meget smuk.

Huset ligger først for i byen, når man kommer fra kysten. En stejl kørevej fører op i byen, hvor huset ligger med en flot udsigt over havet og de omgivende bjerge. Huset er et gammelt restaureret længehus i 2 niveauer, den ældste del er over 250 år gammel med mure op til 90 cm tykke.
Man kommer ind fra gårdhaven via en port i sidegaden Calle Pena.
Der er gårdhave og 3 terrasser. Udekøkken.
Huset er nyistandsat, nyt køkken m opvaskem. og bad m vaskem. Toilet. De fleste møbler er nye.
Brændeovn, Air-condition i 3 rum. Der er Hi-Fi, dansk TV/radio, DR1/DR2, CDér, DVDér. Trådløst internet.
Ideel for 4/5 personer.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Mindre svømmepøl på tagterrasse.
Lejen i skoleferier er 5.000 kr. pr. uge og 4.000 kr. udenfor.

I området findes der mange seværdigheder, bl.a. Granada og Alhambra.
Nerjagrotterne. Vandreture i omegnen og i Alpujarras og Sierra Nevadabjergene. Og dejlige strande.

Adressen på huset er: Calle las Minas 1, 18 614 Gualchos, Granada, Spanien.

Henvendelse: Mona og Karsten Precht. 86 46 16 74 – 40 84 16 74.
Mail: mkprecht@mail.dk

Billeje: 

Blue Cat – men der er andre.

Prøv også hjemmesiden med det flyselskab i flyver med. Der er ofte gode tilbud.